Tarieven
Consult: € 100,-. Dit betreft zowel het eerste consult als het vervolgconsult.
Kort consult, (maximaal 30 minuten) : € 50,-.
Een kort consult duurt maximaal 30 minuten en is alleen mogelijk voor bepaalde vervolgbehandelingen.

Indien u verhinderd bent voor een afspraak dan kunt u deze tot 24 uur van te voren annuleren. Afspraken die niet of niet tijdig geannuleerd worden, worden in rekening gebracht.

Vergoeding
De vergoeding van acupunctuur is door de zorgverzekeraar opgenomen in de aanvullende verzekeringen. Hierdoor betaalt u voor deze behandelingen GEEN eigen risico. De hoogte van de vergoeding en het aantal behandelingen dat de verzekeraar vergoedt is afhankelijk van uw aanvullende pakket. Neem voor advies over de exacte vergoeding contact op met uw eigen zorgverzekeraar.

Om voor vergoeding in aanmerking te komen moet een praktijk aangesloten zijn bij een erkende beroepsvereniging. Praktijk voor acupunctuur Meerssen is aangesloten bij de beroepsvereniging NVA. Deze beroepsvereniging wordt door de meeste zorgverzekeraars erkend. Vanaf 2014 zal een toenemend aantal verzekeraars daarnaast een geldige BIG-registratie van uw behandelaar vereisen. Drs. Ilja Visser is arts en voldoet aan deze voorwaarde.

Na afloop van de behandeling ontvangt u een factuur. Deze kunt u binnen 14 dagen betalen door middel van een overschrijving. De factuur kunt u ondertussen indien bij uw verzekering.